20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20.02.2019 13:25

Сьогодні Україна відзначає 5-ту річницю Революції Гідності. Євромайдану - мирного протесту за наше європейське майбутнє. 

Дата з гірким присмаком, бо саме п'ять років тому на Майдані зібралися перші мітингувальники, обурені відмовою влади від європейського курсу. Протести тривали кілька місяців і завершилися кривавими подіями у лютому 2014-го. По всій країні сьогодні відбувалися пам'ятні заходи.

У нашому навчальному закладі теж було проведено ряд заходів: виховні години у навчальних групах, організована тематична виставка у бібліотеці «Борці за незалежність України», а в фойє  училища була розгорнута фотовиставка «Пам’ятай, Україно, Героїв своїх!», де учні могли побачити світлини  загиблих «Янголів» на Майдані.

Також 20 лютого 2019 року під керівництвом соціального педагога         Іванісік Л.В. учнівське самоврядування училища взяло участь у панахиді за загиблими за єдність України на Театральному майдані та поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України», на Меморіалі Слави до  могили Василя Мойсея.

 Спомин про велич та жертовність наших Героїв Небесної Сотні, які на столичному Майдані заплатили власним життям за ідеали Революції гідності, завжди залишатимуться тим святим дороговказом, який показуватиме правильний шлях не одному поколінню справжніх громадян нашої держави!

  

 

—————

Назад