Благодійна акція "Милосердя"

04.10.2019 12:00

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. А в Україні це також і День ветерана.

        Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.  З приводу цього, учні Луцького ВПУ вирішили не бути осторонь і також проявити вдячність, повагу та милосердя до людей похилого віку. У навчальному закладі було організовано благодійну акцію «Милосердя» у якій кожна група мала можливість взяти участь. Протягом вересня місяця були зібрано солодощі, фрукти, соки.  04.10.19р.представники учнівського самоврядування у супроводі заступника директора з ВР Свірської І.С., соціального педагога Іванісік Л.В. та практичного психолога Михайлової Л.І. відвідали геріатричний пансіонат у м. Луцьку. Скільки вдячності та подяки було в очах цих людей! Вони щиро дякували за гостинці та були раді, що до них завітали гості.

       Отож, завжди пам’ятаймо про тих, хто перебуває на схилі літ та віддаваймо часточку тепла ветеранам та людям  поважного віку, бо турбота про них необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

        

—————

Назад