Cекційне засідання практичних психологів та соціальних педагогів ПТНЗ на базі Любомльського професійного ліцею

06.03.2019 14:01

   05.03.2019р. творчо та креативно  пройшло обласне секційне засідання практичних психологів та соціальних педагогів ПТНЗ на базі Любомльського професійного ліцею на тему: «Впровадження інноваційної технології «медіація» як методу конструктивного вирішення конфліктних ситуацій в освітньому закладі».

У своїй доповіді на тему:«Алгоритм створення центру медіації  в освітньому закладі» (з досвіду роботи), я звернула увагу колег, що медіація – в  перекладі з англ. означає ПОСЕРЕДНИЦТВО і на мою думку соціально-психологічна служба  в особі психолога та соціального педагога і є тими посередниками у навчальному закладі,  які вирішують певні проблеми різного характеру та надають допомогу.

Наголосила, що у своїй роботі велику перевагу як посередник, між учасниками освітнього процесу, надаю співпраці з різними  організаціями та установами, бо вона, на мою думку  є  більш результативною та плідною.  Я вважаю, що людина яка працює у певному напрямку зможе більш змістовно та ефективно поділитися своєю інформацією, знаннями, досвідом, навести конкретні приклади по тій чи іншій темі. Тому дуже рада, що маю можливістьспівпрацювати з багатьма організаціями, які завжди ідуть на зустріч та допомагають мені успішно реалізувати свої функції. 

Фрагменти та опис лекцій, бесід, зустрічей було запропоновано переглянути на слайдах.

 

   

 

—————

Назад