Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18.10.2018 14:00

18 жовтня відзначаєтся  Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання  це ефективний інструмент протидії.

   У зв’язку з цією подією у Луцьке ВПУ  був запрошений заступник начальника відділу по розслідуванню особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП  у Волинській області, підполковник поліції Кравчук В.Р. який провів змістовну, цікаву, повчальну лекцію для учнів груп №11,12,18,5т,24, щоб підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, причин, форм та ознак цього явища.

Всі присутні зацікавлено слухали
Віктора Ростиславовича, бо розмова була спрямована на привернення уваги до ризиків,  на які наражаються українці щодня. Під час лекції учні задавали питання які їх турбували та брали активну участь в обговоренні ситуацій що траплялися з ними чи їх знайомими.

Кінцевою метою цієї зустрічі було ознайомити учнів з протиправними явищами торгівлі людьми у сучасному суспільстві, як соціальним явищем, сприяти формуванню особистості, що буде протистояти злу, насильству, несправедливості та руйнуванню навколишнього світу, навчити учнів використовувати отримані знання в різних життєвих ситуаціях.

    

—————

Назад