Стань веб-програмістом — почни сьогодні!

26.02.2019 14:30

Ще кілька років тому можна було собі уявити хорошу фірму без власного веб-сайту, а сьогодні це — нонсенс. Тож подумай, який шалений попит мають послуги зі створення сайтів. Щасливчики, які вміють це робити, завжди будуть забезпечені добре оплачуваною та цікавою роботою — як в Україні, так і за кордоном. Хочеш стати одним із них? Так, саме ти, а чому б і ні? У Луцьку з’явилася школа веб-програмування OxIT, куди запрошують  безкоштовно всіх бажаючих з єдиним обмеженням: мінімальний вік — учні 10-11 класів. Приєднуйся! Заняття проводить програміст з багаторічним досвідом та педагогічною освітою, активний учасник Луцького ІТ-кластеру та team lead успішної команди — Іван Тібеж. Йому є чим поділитися з аудиторією. А ще — він вміє зрозуміло пояснювати складні речі! Твій ІТ-рівень — нуль? Чудово, ми навчимо з нуля!

  Всього курси з веб-програмування тривають 1,5 місяця і складаються з 12 занять. Перший набір уже стартував, а зараз формується друга група невтомних та енергійних майбутніх геніїв ІТ. І це тільки початок!

Про все це у цікавій та доступній формі розповіли  представники школи для учнів груп №18,№28 та учнів інших груп які зацікавив цей проект.

   

—————

Назад